Jobs

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Onze troeven

Dynamische werkomgeving

Nieuwpoort is in volle ontwikkeling en heeft een veelbelovend toekomstperspectief. Wij zijn daarom steeds op zoek naar vernieuwing en investeren in moderne infrastructuur en een gevarieerd personeelsbestand. Bij stad Nieuwpoort kom je terecht in een bruisende werkomgeving waar je met diverse uitdagende projecten in contact komt.

Kwaliteitsvolle dienstverlening

Wij zorgen voor een efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening. Dankzij een duidelijke taakverdeling, continue evaluatie en externe opleidingen komt ieders talent tot zijn recht en verhogen we de effectiviteit van onze organisatie. Aan persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en frisse ideeën hechten wij bijgevolg veel belang.

Één team

Een goed team is de ruggengraat van elke succesvolle organisatie. Het team van Stad Nieuwpoort bestaat uit een 200-tal gemotiveerde werknemers die samen de ambities van de stad waarmaken. Een professionele samenwerking van alle diensten draagt immers bij tot een sterke teamgeest en creëert de beste resultaten.

Voordelen

We bieden extra’s zoals een aantrekkelijk verlofpakket, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer of gratis openbaar vervoer. Als lid van onze sociale dienst krijg je een gevarieerd aanbod aan voordelen en activiteiten.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet op de privacy, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?